The cutest autumn looks you don't want to miss


Mi? Hogy már megint eltelt a nyár? Még csak el sem kezdődött (itt Németországban tényleg, mivel az időjárás egész idő alatt enyhén borzasztó volt), már vége is van. Kezdődik a suli, az új szemeszter, az ősz. Hullanak a levelek, hidegebb lesz az idő és itt az ideje, hogy benézzünk az őszi ruhatárunkba - mégis mit fogok felvenni? Ha a te szekrényed tartalma is igényel egy kis felfrissítést vagy csak nem tudod, hogyan kombináld a régi darabjaid, hogy trendi legyél, a válasz ebben a bejegyzésben rejlik.
_______________________________________
What? Summer is already gone? It really didn't even began properly (here in Germany the weather was so awful, that I felt a lot like there was no summer), it is already over. It is back-to-school time, the new semester is upon us, autumn is there. Leaves are falling, it is going to be colder and so it is time to look into our autumn wardrobe - what the heck am I going to wear? If you're wardrobe also needs a fresh-me-up or you just don't know how to wear your old pieces to be still on trend, I have the answer for you.
Leültem, és órákat azzal töltöttem, hogy megtaláljam a legjobb őszi divatinspirációt. Természetesen az alap darabokra épül minden: pulcsik, sálak, harisnyák, zoknik, kabátok. Ezektől a daraboktól lesz az ősz őszies. :)
____________________________________________
So I sat down and I was searching hours and hours for the best autumn fashion inspiration. Of course, it all begins with the basics: sweaters, scarfs, stockings, socks, coats. These pieces make autumn feel like autumn :)
Melyik tetszik a legjobban?
_____________________________________________
Which one is your favourite?

Post a Comment

Latest Instagrams

© The Golden Nabla. Design by Fearne.