5 apps you need in your life


Szóval az úgy volt, hogy nagyjából egy hónap huzavona után, végre ideért hozzám az új telefonom. Természetesen mivel ez egy fresh start lényegében, egyből belevágtam új app-ek keresésébe és egy pár már most a kedvencem. Erről hoztam nektek most egy csinos kis listát.

______________________________________
So the story is, that after a loooong time my new phone finally arrived. Of course, because it is kind a of a fresh start, I was instantly searching for new apps and some of them are already my favourites. So I thought I would write you a pretty little list about them.



Lifesum
A Lifesum lényegében egy app, ahova feljegyezheted, hogy mit ettél aznap. Annyiból szuper hasznos, hogy bescannelheted egy csomó termék kódját és egyből bejegyzi neked, hogy mennyi kalória, mennyi szénhidrát, cukor, stb. Azt is kijelzi, hogy egy skálán mennyire jó neked ez az étel vagy nem. Ami külön szuper, hogy válogathatsz diéták közül, attól függően, hogy mit szeretnél elérni - csak egészségesebben étkezni, lefogyni, hízni, izmot építeni. Ha beállítasz egy ilyen diétát, akkor az app ehhez kapcsolódóan közli, hogy amit eszel, az a skálán mennyire illik a diétádba. Ha már két étkezést beírtál, megkapod a napi értékelésed, ami közli, hogy a kalóriabeviteled és a tápanyagfelosztásod aznap milyen volt. Én egyből befizettem a prémiumra :)

Calm
A Calm egy app, ami segít a meditációban. Egy hét napos program, ami végigkísér a meditáció kezdeti nehézségein. Gyönyörű alkalmazás, megnyugtató háttérrel.

Today
A Today segít abban, hogy produktívabb legyél és építs szokásokat. Beállíthatsz egy tevékenységet, amit mondjuk naponta meg akarsz tenni (pl. edzés), beállíthatod, hogy emlékeztessen-e az alkalmazás és számolja, hányszor jelentkeztél be. Lényegében egy 'dont-break-the-line' app, ha ismered ezt a módszert.

Packpoint
Ha szeretsz utazni, ez az alkamazás neked való. Beállíthatod, hogy hány napra utazol el, hova és hogy privát utazás vagy üzleti. Ezután még azt is kiválaszthatod, hogy mit tervezel ott csinálni, pl. síelni vagy strandolni, fotózni, dolgozni. Szintén beállítható, hogy az alapdarabokat amiket viszel magaddal, többször akarod-e felvenni és hogy tudsz-e mosni az utazás alatt. Ezután az app megnézi neked az időjárást arra az időtartamra amít ott leszel és kiad neked egy listát, hogy mit pakolj be. Pakolás közben még ki is pipálhatod azt, amit már beraktál a bőröndbe.

VSCO
Miután rájöttem, hogy ebben az app-ben copy-pastelni lehet az effekteket, teljesen rákattantam. Az interneten rengeteg leírás van különböző filterekhez, amiket aztán kimásolhatod és ráteheted egy másik képre. Így elérheted, hogy minden képeden ugyanaz az effekt legyen és ezerszer több közül választhatsz, mint mondjuk az instagramon, vagy sima képszerkesztőkben.

Heart's Medicine
Gondoltam, egy játékot is ráteszek a listára, mert ahogy elkezdtem játszani, megvettem a teljes verziót, annyira tetszett. Ez lényegében a tipikus 'jönnek a vendégek, szolgáld ki őket' típusú játék, csak ez egy kórházban játszódik. Még nem játszottam végig, de tetszik a sztori és kikapcsolódásnak tökéletes.

__________________________________
Lifesum
Lifesum is an app that let you track what you eat. So anytime you eat something, you add it in the app, and the app tells you all kinds of interesting information, like how many calories it was, all the macros, and so on. It also shows you, how good or bad this kind of food is for you. It is especially convinient, that you can even scan the barcode of products. You can also choose a diet, and everytime you add something you ate, the app shows you if it's good for your diet or not. After two meals you get your daily rating, that tells you, if you were on track with your diet. I instantly bought the premium version :)

Calm
Calm is an app that helps you get into meditation. It is a 7-day program you can do for free. It is a beautiful app, with beautiful calming backgrounds and music.

Packpoint
If you like to travel, this app is definitely for you. You can set up, for how many days you are going to be away, where, and if it is a business or privat trip. After this, you can even set up what you want to do there, where you are travelling, for example skiing, going to the beach or working. You can also set up if you want to wear your basics more than once and if you are able to do the laundry on your trip. After all this setting up, the app tells you, what you need to pack for the trip. It checks the weather for you for the period of time and gives you a list of items where you can even cross items of the list as you pack them.

VSCO
After I realized, that VSCO lets you copy-past effects, I got obsessed. You find a LOT of effects on the internet, that you can then copy and paste to all of your pictures, so that your feed looks pretty put together. There are sooo many great filters on the internet, that your biggest problem will be, which one to choose.

Heart's Medicine
I thought, I would put a game on this list too, because after I started playing this I instantly bought the full version. It is like all of the '-guests-coming-serve-them' type of game, but this time in a hospital. I did not finish the game, but I love the story and it is a lot of fun!

___________________________________
Mik a te kedvenc appjeid?
___________________________________
What are your favourite apps?

Post a Comment

Latest Instagrams

© The Golden Nabla. Design by Fearne.